Katten

“We gingen op vakantie en hebben een kattenpension overwogen voor onze twee katten, maar we vreesden dat onze katten niet goed zouden reageren op een nieuwe omgeving. De kattenoppasservice Lekker aan de wandel bood ons uitkomst.
Mireille heeft onze katten gedurende de twee weken uitstekend verzorgd. Wij waren bang dat een kwaal waar ze net van genezen waren misschien terug zou komen in die periode, want daar leek het al opĀ  voordat we weggingen. Helaas bleken onze bange vermoedens juist. Mireille heeft echter kordaat aktie ondernomen en is met onze katten naar de dierenarts gegaan.
De resterende dagen heeft ze de katten medicatie moeten toedienen. De katten vinden dat over het algemeen niet fijn en verzetten zich dan hevig. Mij lukt dat meestal niet alleen, maar Mireille heeft de klus geklaard. Kortom, ik kan iedereen aanraden om zijn/ haar huisdieren door Mireille te laten verzorgen. Ze zijn bij haar in veilige handen en je kan met een gerust hart op vakantie gaan.”
Mirjam

Allereerst kom ik bij u thuis voor een intakegesprek. Dit doe ik om kennis maken met zowel u als uw kat. Verder kunt u hierin alles wat u belangrijk vindt voor uw kat, met mij bespreken. Zijn er specifieke wensen en of behoeften, bespreek deze dan en ik zorg, dat daar rekening mee wordt gehouden. Indien we er samen uitkomen en u besluit om met mij in zee te gaan, zal ik er voor zorgen dat u met een gerust hart weg kunt gaan en kan u er vanuit gaan, dat uw kat prima verzorgd zal worden !

Mijn werkwijze is als volgt:

Na binnenkomst neem ik eerst de tijd om aandacht aan uw kat te geven. Daarna geef ik eten en verschoon het drinkwater. Terwijl uw kat zit te eten verschoon ik de kattenbak en ruim ik eventuele ongelukken op.

Indien gewenst en afgesproken verzamel ik uw post en leg deze op een afgesproken plaats. Ook eventuele planten zal ik in de tussentijd verzorgen. Als uw kat klaar is met eten neem ik nogmaals ruim de tijd deze aandacht te geven. Voordat ik wegga kijk ik in grote lijnen nog even hoe alles eruit en zorg dat uw huis er netjes uit zal zien. Het spreekt voor zich dat ik u op de hoogte houd hoe het met uw kat gaat. Dit kan via de mail,sms of app.

Nogmaals, zijn er specifieke behoeftes en wensen, bespreek deze met me en indien mogelijk, zal ik hier zo veel mogelijk aan voldoen.