Honden

Alleereerst kom ik eerst bij u langs voor een intakegesprek. Dit gesprek is om vertrouwd met elkaar te raken en te kijken of er een klik is tussen mij en uw hond. U vertrouwt uw viervoeter tenslotte niet zo maar aan iedereen toe. Tijdens het gesprek bespreken we het karakter van uw hond, zaken waar rekening mee gehouden moet worden en op welke dagen / tijden u uw hond uitgelaten wil laten worden.

De eerste keren dat uw hond in de groep meegaat, zal dit altijd aangelijnd zijn. Hierdoor zal uw hond geleidelijk aan de groep wennen en andersom. Pas als ik voldoende vertrouwen in uw hond heb mag hij los lopen. Mocht uw hond nat zijn na de wandeling, zorg ik dat deze natuurlijk afgedroogd wordt. Dan gaat hij in een eigen bench in mijn bus en krijgt hij wat lekkers en water te drinken. Alle honden vervoer ik in mijn eigen bus, waar ik verschillende benchen heb.

De wandelgebieden waar ik ga lopen zijn het Groenendaalse bos en het Haarlemmermeerse bos. Dit zijn allemaal gebieden waar er voldoende ruimte en veiligheid is om uw hond heerlijk een uur te laten rennen en spelen. Omdat ik graag een stabiele groep wil zal de groep bestaan uit 6 honden. Er zijn honden die niet mee kunnen zoals loopse teven, zieke of kreupele honden, puppen en honden die niet sociaal zijn.

Mijn bus is ingericht voor hondenvervoer inclusief ventilatie. Elke hond heeft een eigen bench zodat veilig vervoer gewaarborgd is. Er is ook een verbanddoos aanwezig voorzien van een tekentang en een nageltang.

Indien we er samen uit zijn gekomen en u besluit om gebruik te maken van de uitlaatservice, dan ontvangt u een contract met de algemene voorwaarden. U laat de WA-verzekering en het bewijs van de jaarlijkse cocktail en inenting tegen kennelhoest zien.

De tijden dat ik met groepen loop zijn maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Ik loop 1 groep van 12.30 tot 14.30. Het is ook mogelijk om in het weekend gebruik te maken van mijn hondenuitlaatservice. Uiteraard gelden hiervoor andere tarieven.